15 Aralık 2010 Çarşamba

AUDC is in MUNTR2010

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Model Birleşmiş Milletler Türkiye Konferansı, 1–5 Mart tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek.


Avusturya, Çin, Gürcistan, Hindistan, İran, Nijerya, Pakistan, Filistin, Portekiz, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Somali, Sri Lanka, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika, Makedonya, Ermenistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Kanada, Belçika, Mısır, Almanya, Yunanistan, Gana, İsrail, Kazakistan, Kenya, KKTC, Lituanya, Malezya, Moldova, Filipinler, Romanya ve Ukrayna’dan gelecek olan geniş katılımcı profiliyle Türkiye’nin bu alanda yapılan en büyük uluslararası konferansı olma özelliğini taşıyor. Ayrıca Türkiye'nin de çeşitli üniversitelerinden ve liselerinden katılımcılar da Konferans'ta görüşlerini aktarma olanağı bulacaklar.

Ahmet Ulusoy College Diplomacy Club (AUDC) MUNTR organizasyonunda okulumuzu temsil edecektir. Bu bağlamda okulumuzdan organizasyona katılacakların listesi şu şekildedir:

Topluluk Başkanı: Bekir Buğra Aydın – Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
MUNTR Observer Öğretmenler: Yavuz Tombak, Aslı Bora
MUNTR Katılımcı Üyeler:  Bilge Kağan Çevik, Erkam İlhan, M. Raşit Özmen, Furkan Tapsız, Didenur Şahin, Muhammed Gülen, E. Süheyl Karataş, Muhammed Said Dağlı, Lütfullah Bingöl, M. Berat Aydemir, E. Emre Yener, F. Zehra Aksoy, E. Gökçe Aksoy, H. Kübra Diri, Rumeysa Kalın, Doğaçhan Dağı, Melikşah Çelikten, Y. Celal Güneş, Ömer Atagün, Zuhalhan Kızıltuğ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder